Det går inte att sticka under stol med att det finns ett hav av olika typer av skönhetsprodukter. Titta bara på hur många olika dagkrämer det finns eller hur många olika typer av serum som marknaden erbjuder. Att hitta rätt i djungeln är inte det allra lättaste. Priserna varierar, kvaliteten på produkterna är olika och de är alla framtagna för olika ändamål.

[IMAGE=e1oCt6fEBgV9.jpg]

Vi vill att det ska vara så enkelt för dig att ta hand om din hud och kropp som möjligt och har därför satt ihop en lista med några skönhetsprodukter som bör finnas i allas badrumsskåp. Naturligtvis behöver du inte följa listan till punkt och pricka och kanske har du redan ett flertal av dessa hemma idag. Du kan använda dig av några av produkterna eller så köper du till och med ännu fler. Kompletterar kanske du även gör, med en Ralph Lauren parfym som får dig att dofta gott hela dagarna.

[IMAGE=b0SnPqenexvL.jpg]

Ett komplett badrumsskåp

[IMAGE=bnnrehcvggDd.jpg]

Så, vad är det då för produkter som du bör ha i ditt badrumsskåp?

Ansiktsrengöring – Se till att du har en bra och effektiv rengöring som avlägsnar smuts och fett, utan att torka ut huden. Använder du dig av smink är Decléor Micellar Oil ett helt fantastiskt alternativ som dessutom gör din hud silkeslen.

Peeling – Då och då bör du se till att peela din hud. En bra peeling är således ett måste för att du ska bli av med döda hudceller och fräscha upp ansiktet. Vi rekommenderar Daily Microfoliant från Dermalogica som dessutom stimulerar förnyelse av celler.

Ansiktsvatten/toner – Ett vanligt missförstånd är att ett ansiktsvatten är till för rengöring, men ansiktsvatten eller toner har egentligen en annan funktion, även om den också kan avlägsna smuts. Den hjälper din hud att balansera upp rätt PH-värde. Murad Hydrating Toner är vår egen favorit!

Ansiktskräm – Du bör ha både en dagkräm och en nattkräm i ditt badrumsskåp. Krämerna bör vara anpassade efter den hudtyp som du har, till exempel torr, fet eller normal hy. Vill du ha det extra lyxigt väljer du en kräm som reducerar uppkomst av rynkor och minimerar fina linjer. När det gäller dagkrämen tycker vi att den alltid bör innehålla SPF.

Body butter – Det är inte bara ansiktet som du bör ta hand om, utan hela kroppen behöver ses över då och då. Med en body butter kan du känna dig mjuk, bli av med torra fläckar eller bara ge huden en riktig återfuktningsboost. Tillverkaren Bliss är kända för sina utmärkta kroppskrämer som snabbt går in i huden och är fullproppade med viktiga ämnen.

Läppbalsam – Ett bra läppbalsam behöver alla, speciellt under vintern då luften är torr. Burt’s Bees är kända för att skapa läppbalsam som verkligen kan göra under för spruckna läppar och det bästa är att de är helt naturliga.