Lashlift är ett av de enklaste och mest effektiva knepen för att få vackra ögon. Du böjer skonsamt de naturliga ögonfransarna utan att riskera att de tunnas ur eller blir skadade. Detta är en utmärkt teknik, så bra att du knappt behöver sminka dig på morgonen. Resultatet blir mycket vackert och kan med fördel kombineras med en snygg makeup där du väljer en skir ögonskugga. Att du har snygga ögonbryn som matchar är förstås också viktigt.

Utbilda dig i lashlift online

Du kan skaffa dig en lashlift utbildning online, det kostar inte mycket och ger dig kunskap att utföra dina lashlift själv hemma. Nicci Beauty har en utmärkt lashlift utbildning där du får lära dig från grunden på ett mycket bra sätt och i din egen takt utifrån hur mycket tid du kan avvara varje dag eller vecka. Du kan också gå tillbaka och titta på det tidigare avsnittet en gång till, eller flera gånger, om du önskar och det finns speciella avsnitt för färgning och keratinbehandling.

Det fina med Nicci Beautys utbildning är att den är så pedagogisk och du har kontakt med din lärare från utbildningens början tills den avslutas. Det finns också mycket bra videos som visar de olika vinklarna, och vid utbildningens slut utför du lashlift behandlingar på tre modeller. Du kan välja en kamrat eller en släkting och du får nyttig feedback från din lärare när varje modell är avslutad.

Nicci Beautys utbildning är populär

Nicci Beautys lashlift utbildning är populär och över 300 elever har gått utbildningen. Eftersom den är helt online kan du starta när du vill och var du än befinner dig. För de flesta som deltar tar det inte ens över två veckor att gå utbildningen och bli certifierad lashlift stylist – det beror förstås på om du arbetar varje dag eller om du vill sprida ut utbildningen över tid.

Du kan bli certifierad hos Nicci Beauty för ett par tusenlappar, du har olika valmöjligheter för under 5000 kronor, dessutom kan du göra en avbetalningsplan och får 10% rabatt på produkter. När du beställer utbildningen online väljer du det program som passar dig bäst och ett Academy kit sänds till dig. I detta finns ditt inlogg till den intressanta utbildningsplattformen – oavsett om detta är en del i din karriär inom skönhetsvård eller om du tänker använda kunskapen för eget bruk, så är Nicci Beautys kurser ett jättebra val!

Skönhetsprodukter för hud