Lika populärt och vanligt som det är att klä sig trendigt, sminka sig och ta hand om sig kropp, är det lika trendigt att ha fluffigt och fräscht hår.

Hårvård blir allt mer trendigt och populärt och något som på senaste åren slagit igenom väldigt stort är löshår.

Det finns många olika typer av löshår att använda sig av beroende på vilket resultat man vill uppnå. Idag kan man välja blad permanenta och semi-permanenta lösningar som passar alla olika behov. Man kan välja mellan hårförläningar man själv kan sätta in med klipps som man också lika enkelt kan ta av eller hårförläningar som utförs av frisörer och som sitter kvar i några månader.

För de som söker ett mer permanent resultat (som till exempel män kan söka) finns det även hårimplantat.

Något som blivit oerhört trendigt den senaste tiden är peruker i alla olika färger. Peruker är något som man kan välja att bära endast under dagen eller under flera dagar. Väljer man att få hjälp med att sätta dit peruken med professionell hjälp kan man ha den på i några dagar utan att den lossnar.

Många väljer att variera mellan olika peruker för att kunna välja en ny frisyr och hårfärg. Detta är väldigt skonsamt för håret då man byter hårfärg utan att behöva färga eller skada håret.