Med en ökad medvetenhet kring hälsofarliga ämnen i skönhetsprodukter, är det klokt att välja sådana som inte innehåller skadliga ämnen. När man tar hand om sig själv med naturliga och ekologiska skönhetsprodukter, är det bra för både hud och hår. När det kommer till utseendet kan vissa saker dock vara svåra att åtgärda själv. Då kan man vända sig till estetiskainstitutet.se för professionell plastikkirurgi eller andra estetiska behandlingar.

Vackrast med Estetiska Institutet!

Skönhet sägs komma inifrån men det är viktigt att man är nöjd med sitt yttre för att må bra med sig själv. Tar man beslutet att man vill genomgå en plastikoperation för att korrigera något på kroppen, är behandlingar på estetiskainstitutet.se bland det bästa valet man kan göra! Behöver man få bröstkirurgi som man kan läsa om på estetiskainstitutet.se, kan man få moderna kroppsegna implantat vid bröstförstoring, operationer med kroppseget fett, hybridoperation med kroppsfett och implantat, eller till exempel effektiva bröstlyft. Man kan även få operationer för kroppen med fettsugning, body contouring med fördelning av kroppsfett med fettsugning, eller buk-, arm-, lår-, stuss-, rygg-, och intimplastik. Både män och kvinnor kan få behandlingar på Estetiska Institutet med slående resultat. Att använda sig av perfekta skönhetskorrigeringar med estetiskainstitutet.se, innebär helhetslösningar med plastikkirurgi, men också hudvård och olika former av injektioner.

Naturliga skönhetsprodukter till den nya kroppen

När man har fått en ny fin kropp eller ansikte genom estetiskainstitutet.se, är det extra inspirerande att ta väl hand om kroppen och huden. Det finns enligt forskning, expertis och studier en del saker man ska tänka på kring hudvård och ämnen som är bra att känna till. Det kan vara klokt att undvika till exempel ämnen som silikoner, BHT, PEG, mineraloljor, ftalater, parabener, sulfater, triklosan, propylenglykol, eller till exempel syntetiska parfymämnen. Idag finns det många tillverkare som kan kalla sina produkter ekologiska men som ändå kan innehålla skadliga ämnen. Det viktigaste är att alltid läsa innehållsförpackningen och att man köper produkter som är rätt märkta. Det kan till exempel vara märkning med Svanen, EU Ecolabel, Cosmos, Ecocert eller NaTrue.

Att vara vacker är till stor del hur man också känner sig och med alla de behandlingar som man kan finna på estetiskainstitutet.se, kan man förverkliga denna härliga känsla. På estetiskainstitutet.se kan man förutom plastikkirurgi, finna toppmoderna behandlingar med de senaste injektionerna. Då kan man få noggranna injektioner med botox och fillers som jämnar ut och slätar till fina linjer eller rynkor i ansiktet. Att välja att bli vackrare med behandlingar på Estetiska Institutet och använda naturlig hudvård, är ett stort steg till att både känna sig vacker och se vackrare ut.