Inför varje år är det nya skönhetsprodukter som ska koras till de allra bästa. Ofta är det i tidningar som Damernas Värld och Elle som man kan läsa om vilka det är som har valts ut. Efter en snabb genomgång i ett bäst i test kan du uppdatera ditt förråd av skönhetsprodukter och ständigt ha tillgång till de allra senaste (och bästa) på marknaden.

Att använda sig av produkter för skönhet är något som har varit populärt sedan urminnes tider, men visst har produkterna utvecklats en hel del sedan dess. Idag kan man hitta olika serum, kapslar, ampuller, krämer och formulas som ska appliceras på det ena sättet efter det andra.

Micro-needling – Ett komplement till bra skönhetsprodukter

Det finns även många olika typer av skönhetsbehandlingar som blivit väldigt populära. På https://citadellkliniken.com/ kan du bland annat boka in microneedling, vilken är en behandling som stimulerar förnyelsen av kollagen. Just den här behandlingen har blivit otroligt uppskattad då den är enkel och smärtfri att genomföra. Kliniken erbjuder även många andra skönhetsbehandlingar såväl som kirurgiska ingrepp.

Bästa produkterna för året

Nu är det dock inte behandlingar som vi ska prata om, utan produkter som du kan köpa i de flesta skönhetsbutiker eller på nätet. Vi listar de produkter som har blivit mest omtalade och fått högsta betyg i recensioner såväl som omdömen från tidigare kunder.

Bästa primern – Vill du ha en riktigt fantastisk primer som får sminket att stanna på plats hela dagen är det Banana bright face primer från Ole Henriksen som du ska satsa på. Den här primern ger en perfekt grund och passar för alla hudtyper. Produkten återfuktar och lämnar efter sig en hud som är full av lyster.

Bästa nattmasken – Med en nattmask har din hud möjlighet att återhämta sig under tiden som du sover. En nattmask gör så att du får en fantastiskt mjuk och återfuktad hud när du vaknar. Vår vinnare är utan tvekan Super hydrate overnight mask från tillverkaren Paula’s Choice/Skincity. Masken kladdar inte av sig på täcke eller kudde.

Bästa glowprodukten – Vem vill inte ha det där fantastiska glowet i ansiktet som man bara kan se hos influencerna på sociala medier? Majoriteten av alla, tror vi! Med Transform plus phat anti-fightning facial mask från Ole Henriksen kan du också lyckas. Produkten är väldigt dryg och det krävs bara en liten klick för att din torra och trötta hud ska se som ny ut igen.

Bästa mascaran – Lash revival mascara från Max Factor är en riktigt bra mascara för alla som vill ha volym och få böjda och längre ögonfransar till ett riktigt bra pris. Mascaran är fri från olja, vilket gör att den även kan appliceras på fransförlängningar.